Šta to oni osećaju?

Published on 10/30,2009

Priča se da ženeidealizuju ljubav. Kada su zaljubljene ne primjećuju mane. Svog partnerapromatraju kroz ružičaste naočare. Takođe, one su spremne stupiti u brak mnogoranije od muškaraca. Ali, one se češće zaljubljuju, a njihova ljubav je kraćegveka. One ne veruju, za razliku od muškaraca, da postoji samo jedna pravaljubav.

Muškarci zaista smatrajuda postoji samo jedna prava ljubav u životu, a da su sve ostalo kompromisi. Alitakođe oni veruju da je prava ljubav savršena i da se ništa ne treba dodatno ulagatikako bi se ona održala. Isto tako spremniji su od žena, ako zaista vole,oženiti se bez obzira na socijalne i društvene razlike.

Žene su mnogo pažljivijepri odabiru partnera i u neku ruku osobe u koju će se zaljubiti. Žene želerazgovarati o problemima u vezi,dok ih muškarci žele ignorisati uveravajući sekako je sve savršeno.

Ipak, za ljubav nemaformule, statistiku ne možemo upotebiti da bi usrećili partnera.
Statistike su smo «tačan broj određenih podataka», vrede uopšteno, a nikadindividualno. Pomoću njih možemo razumeti muškarce, možemo razumeti žene, alisvog partnera ili partnerku ne. Zato, nikad ne generalizujte.

Svoju ljubav ćeterazumeti i održati jedino slušanjem partnera i obraćajući pažnju na ono što radii na ono što očekuje od vas da napravite.

Zbog toga se muškarci ičešće zaljubljuju na prvi pogled.

 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=73269

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Šta to oni osećaju?  1. Visit Alexa-bg

    Pa evo, znas celu pricu, jednostavno nekad koliko god da volis to nije dovoljno cak i ako mislis da je to ona prava. U datom trenutku sam stvarno mislio da je sve savrseno i da treba cuvati sve, ali posto je sve gotovo jel', moramo nastaviti da razmisljamo pozitivno i da verujemo u ljubav posle ljubavi... Cemu bi vodilo to da ceo zivot tugujemo za nekim kome ocigledno nije isto toliko stalo do nas...
    Smatram da samo treba da pomognemo sebi i da se trudimo da nas mnogo glupih sitnica ne povredjuje i da verujemo da ce biti bolje. Samo kada smo srecni znacemo pravilno da rasudimo i lako cemo ko je ta prava kada je nadjemo. Eto toliko za sad od mene, inace dopada mi se blog. Samo nastavi tako.