Kakve žene vole muškarci?

Published on 10/30,2009

 

Da li oni više vole da njihove izabranice izgledajuprirodno?

Pretpostavimo da tolerišu i naslage na stomaku, i malocelulita, a nisu oduševljeni ni dugim noktima ni farbanom kosom? Čak 81 odstomuškaraca koje je ispitivao španski list "Srce" izjavilo je da viševoli ženu sa oblinama naspram mršavica, više ga privlači malo salca na stomakunego da je ravan i pre bi se odlučili za lepo lice nego za izvanredno telo. Ipored svega toga, potvrdili su da na celulit ne obraćaju pažnju. Ne zanimaju ihtetovaže, kao ni mišići, najviše vole prirodnu ženu, bez šminke. Tako se izovog istraživanja može zaključiti da muškarac 21. veka glasa za pobedu prirode.

Ničemu ne služe dijete i sati provedeni u teretani ikozmetičkim i frizerskim salonima, muškarac današnjice je ravnodušan premanekoliko kilograma viška i malo celulita.
Vole neformalno obučene žene.

Muškarci ne vole ni žene koje se farbaju. Protive sepramenovima i farbi, pa više vole crnku nego izblajhanu plavušu. I vole dugukosu neuporedivo više od kratke i muških frizura. Recimo da im se zato dopadajuDženifer Lopez i Penelope Kruz, Skarlet Johanson, Anđelina Žoli i mnoge drugenedostižne lepotice.

Između lepog lica i tela, biraju prvo i to, ako je moguće,bez ukrasa bilo kog tipa, ni šminke, ni nakita. Samo 8 odsto izjavljuje da volisređeniju ženu.

 

S druge strane, neki tvrde i da ''ljubav kroz želudaculazi''- uprkos emancipaciji i brisanju podela poslova na muške i ženske, uvećini porodica žena kuva, a čak i one najnezavisnije vole barem povremeno kuvatiza svog muškarca. To je ritual u kojem uživaju obe strane – on zbog kraljevskogtretmana, a ona kao kulinarska umetnica, posebno ako on svoje oduševljenje znaizreći na pravi način.

 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=73270

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Kakve žene vole muškarci?  1. Visit Uros

    Hahaah.... i ja isto :)  2. Visit casper

    Sto ja dobro prodjoh u ovoj anketi...
    :))))