Glavna ženska tema: SEKS!

Published on 01/08,2010

Ok, već i vrapci na granama znaju da je to tako- žene vole da pričaju o muškarcima i o seksu uopšte. Za nas je to prirodni razvojni put: od "brzih prstiju" na žurci do "vruće stolice" posle žurke.

Ljudi jednostavno vole da slušaju, kritikuju, analiziraju i procenjuju ssve detalje onoga što se događa u krevetu - a ko je to ikad radio bolje od žena? :)
To je kao neki ritual bliskosti, povezivanja.
Deljenje intimnih detalja je, u neku ruku, potvrda poverenja u osobu kojoj to pričamo, ali pre svega- pomoć ženama da shvate "šta je to normalno,a šta ne"- što se seksa tiče.

Čak je i za očekivati da ćemo jedna drugoj ispričati sve: koliki mu je, šta je radio, sa koje strane, koja poza ga najviše pali...pa tako sve do načina na koji nas je doveo do orgazma (ako uopšte jeste).

E sad, verovatno je većina muškaraca besna ili uplašena,jer, umesto jedne žene/devojke koju treba da, je li, impresioniraju (njihove),procenjuje ih zapravo čitava armija njenih prijateljica.
Međutim, to ne mora da bude Strašni sud (bar ne nužno). Upoznajte neprijatelje da bi ste ih savladali!  :)

Ako je za utehu, prvo se priča o EMOCIJAMA! Prvo karakter, ličnost, hemija među vama, a tek posle- kako ste se (i da li ste se) pokazali u seksu.

DOSADA na prvom dejtu, pri prvom poljupcu ili NE DAJ BOŽE SEKSU- to je zločin za doživotnu robiju!


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=83023

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Glavna ženska tema: SEKS!