Sve ludosti koje žene rade zbog muškaraca

Published on 12/12,2009

Sada budite iskrene i priznajte koliko ste ludih stvari uradile i koje to i dalje radite, da bi ste se dopale muškom polu?
Odavno je došlo vreme da se ljubav dokazuje kroz male gestove koji su ženama postali "veliki napor", a one to, naravno, ni za živu glavu nikada ne bi priznale. Evo nekih koje skoro svaka žena svakodnevno čini!

 

  • TERETANA

Vežbanje je super i povrh svega zdravo je, ali budimo iskrene- da su žene same na svetu, da li bi ikada vežbale po 60 minuta svaki dan? Da ne spominjemo znojenje po saunama, trčanje na traci, pilates, aerobik...? Ne bih baš rekla da bi im išta od ovoga palo na pamet!

  • BRAZILSKA DEPILACIJA

Koji deo izjave hajmo-da-iščupamo-svaku-dlačicu-s-naše-mačkice zvuči kao dobra ideja!? Trpljenje brazilske depilacije je u stvari veoma okrutna i neobična kazna, a kroz ovu torturu žene dobrovoljno pristaju da prolaze samo i samo zato jer znaju da frajeri vole "glatko". Jeste da je za lepotu, ali je previše bolno.

  • ŠTIKLE OD 12 CENTIMETARA

OK, volimo da izgledamo seksi na visokim potpeticama, ali nakon nekoliko sati te seksi cipelice nas potpuno izdaju...Da, mogle bi smo da obučemo i baletanke ili neke ravne cipele za kojima pola dana žudimo, ali avaj, kako bi nam noge onda izgledale tako lepe, seksi i dugačke?

  • ODGLUMLJENI ORGAZAM

To je sasvim, potpuno i užasno pogrešno, ali eto, žene dosta često glume orgazam. Radije će u nekim situacijama odglumiti nego rizikovati da povrede svog voljenog i stvore mu neprijatnu situaciju. Znamo, treba da sve bude tako fenomenalno do samog kraja, ali nekad jednostavno ne ide-a onda žena vadi "keca iz rukava" i priušti voljenom predstavu sa hepiendom. Šta reći!?!


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=80391

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Sve ludosti koje žene rade zbog muškaraca  1. Visit Alexa-bg

    meni npr skroz ok izgledaju devojke koje su skroz opušteno obučene, samo da je sa ukusom. Uopšte mi nije preterano bitno da nosi štikle od 12cm i sl, msm i to je full ali nije sve u tome :)  2. Visit vilabezkrila

    najludja stvar koju sam ikada uradila je da priznam da ga volim i ako smo jos uvek u fazi prijatelja..mislim da tu ludost necu vise nikada da ponovim..