Seks na prvom sastanku- da ili ne?

Published on 11/19,2009

Upoznali ste se, izašli na piće, poljubili, a onda… došlo je vreme i za "ono", ili još nije? 

Kada je pravi trenutak za odlazak u krevet sa osobom koja vam se dopada? Posle prvog poljupca? Nakon sedam ili mesec dana? Da li je stih: "sreća je lepa samo dok se čeka" - činjenica ili gubljenje vremena?

Ne postoji odgovor na ova pitanja jer je svaka veza priča za sebe i pravila ne postoje. Jedino što možete je da obratite pažnju na neke signale koji vam mogu biti od pomoći.

Ponekad nije loše započeti vezu seksom jer je to dobar pokazatelj vredi li se dalje truditi. Dešava se da nakon dubljeg emocionalnog vezivanja seks bude loš i da "sve padne u vodu". Seks je važan deo zajedničkog života i dobro je na vreme videti koliko se slažete na tom polju. 

Pojedine osobe, češće su to žene, odlažu intimne situacije da ne bile "laka roba". Ima u tome logike, ali ako su izabrale pogrešnog partnera "loš glas" im ne gine bez obzira na sve. Muškarac koji "prepričava" u isto vreme i preuveličava. Kako da ga prepoznate? Pa, verovatno će i vama, već na prvom sastanku, opisati neku svoju ludu noć.

Ima i onih koji se stide svoga tela i zato ne pristaju na seks dok se potpuno ne opuste. Međutim, ako je partner pokazao želju za vama to znači da mu vaše mane ne smetaju, štaviše, uzbuđuju ga. Dakle, opustite se i pobacajte sve sa sebe, jer je i samopouzdanje afrodizijak.

 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=76986

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Seks na prvom sastanku- da ili ne?  1. Visit Lucky_Girl

    Imala sam ne punih 20god.Sve mopje drugarice su mi pricale kako su sex kombinacije vrh!Zelela sam i ja to da probam!Upoznala sam jednog momka sportista,kosarkas,24 god,lici na Dzordza Klunija:),prezgodan:)...Videla sam da je fin momak i htela sam da to ,,odradim" sa njim prvo vece kada smo se upoznali:)Bilo je stvarno super...Na kraju se ta sex kombinacija zavrsila veridbom:)))