Minut za veću bliskost

Published on 01/10,2010

Zbog sumanutog tempa života i toga što su pretrpani obavezama, mnogima je teško da nađu dovoljno vremena za bliskost s voljenom osobom.

Kao rešenje često se predlaže da bliskost ubacite u dnevni raspored, da je planirate kao i ostale obaveze, ali to ne funkcioniše za svakog.

Ima onih kojima će takav pristup odgovarati.
Morate odvojiti vreme koje ćete posvetiti samo voljenoj osobi, bilo da se radi o izlasku ili zajedničkom ušuškavanju na kauču.
Međutim, neke ovakav pristup iritira. Kao jedno, nije baš romantičan. A kao drugo, bliskost s voljenom osobom tako može previše da liči na obavezu, a obaveza ionako imaju suviše.
Ljubav je nešto što bi trebalo da ih relaksira, ne nešto što se radi "pod moranje".

Vi i voljeni smislite što je moguće više lepih stvari koje vas zbližavaju i u kojima uživate, a koje se mogu uraditi za jedan minut ili manje.

Recimo, strastven poljubac, pričanje vica (zajednički smeh zbližava, i te kako!), takve stvari. Ne mora sve da se radi ni licem u lice, možete jedno drugom da šaljete lepe porukice ili mejlom da pošaljete link za neki smešan sajt, za prikaz nekog restorana koji vas je zainteresovao i mislite da bi se dopao i voljenoj osobi... 

 Ključ je u originalnosti i trudu.


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=83134

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Minut za veću bliskost