10 NAJGLUPLJIH izgovora za prevaru!

Published on 12/06,2009

Ako ikada bude otvoren Muzej bednih izvinjenja, u njemu će se naći sledeći izgovori izrečeni nakon prevare partnera:

"Zato što... mi se moglo", rekao je Bil Klinton kada ga je Den Rader u emisiji "Šezdeset minuta" pitao zašto je imao seksualnu aferu sa Monikom Levinski, piše Men's Health.
Snob.


"Zato što... ti se divim", rekao je Bili Bob Torton kada je napustio svoju petu suprugu Anđelinu Džoli, nakon navodne afere sa jednom konobaricom.
Idiotizam.

On kaže da je Anđelinu prevario iz straha. "Plašio sam je se. Bila je previše lepa i pametna za mene. Osećao sam se tako inferiornim u odnosu na nju. Bio sam preplašen." 

"Kabala mi je isprala mozak." Tehnički, ovo nije bio izgovor Aleksa Rodrigeza za aferu sa Madonom. To je bilo jedino objašnjenje koje je njegova supruga mogla da ponudi drugima. 
Opšta glupost.

 "Izgleda kao da je Madona uspostavila neku vrstu kontrole uma nad njim", poverila se prijateljici. "Ne prepoznajem čoveka u kog se pretvorio. Bio je divan, veran i posvećen muž i otac. Sada je veoma hladan i proračunat." 


"Ja sam poseban." Senator Džon Edvards je izdao saopštenje za štampu u vezi sa aferom sa jednom od organizatorki njegove kampanje Reli Hanter. Pisalo je: "U duhu moje kampanje, počeo sam i sam da verujem da sam poseban i postao sam veoma narcisoidan." 
Narcisoidnost.

"U mraku ste mi sve iste", rekao je čuveni, ali i promiskuitetni, Pablo Pikaso. Jedne noći, dok je varao Doru sa Fransoaz, pokušao je da se opravda za svoje brojne afere rečima: "Ne postoji ništa sličnije jednoj pudlici od druge pudlice, a to isto važi i za žene". 
Šovinizam.

"Ja samo radim svoj posao", hladno je izgovorio Džon Bon Džovi 2006. godine i dodao: "Neverstvo je sastavni deo posla jedne rok zvezde". Začudo, ovo nije poljuljalo njegov brak sa karate instruktorkom Doroteom Harli - 19 godina su bili u braku. 

"Hmmm... milosrđe?", pokušao je da se iskupi Edi Marfi 1997. godine nakon što je uhvaćen sa prostitutkom u svom automobilu u Holivudu. Tvrdio je da ju je 'pokupio' samo zato što joj je trebao prevoz. 
"Nevinašce".

"Ovo nije prva prostitutka kojoj sam pomogao", ispričao je tabloidima. "Često ih viđam na ćoškovima i kada se zaustavim prepoznaju me i napadnu govoreći: 'O moj bože, pa ti si Edi Marfi...'. Tada se veoma potrudim kako bih im pomogao." 

"Odvikavanje mi nije uspelo", vajkao se Dejvid Duhovni, zvanični zavisnik od ljubavi, i to one koju ne može da ti pruži tvoja sopstvena lepša polovina. Zbog toga je išao na rehabilitaciju, ali bezuspešno.
Zavisnost.

"Treba mi pažnja." Iako je pokušavao da se zadovolji porno filmovima na Interenetu, koje je plaćao 3.000 dolara, potcenjeni muž Kristi Brinkli - Piter Kuk je na kraju posrnuo i završio u krevetu sa stvarnom osobom: svojom osamnaestogodišnjom asistentkinjom. 
Egoizam.

Šta je moglo da obuzda njegov libido? U intervjuu sa Barbarom Volters objasnio je: "Malo priznanja, malo pažnje i poneko hvala s vremena na vreme za moj trud". 

"Seks leči moje glavobolje", rekao je jednom prilikom Kenedi za svoje vanbračne izgrede, britanskom premijeru Haroldu Makmilijanu. "Ako svaka tri dana ne uživam u ženskom društvu, dobijam strašne glavobolje."
I na kraju- notorna laž.


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=79638

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to 10 NAJGLUPLJIH izgovora za prevaru!