E,dakle,tu smo!!! -ono što svaki prećutkuje

Published on 12/01,2009

Već u prvoj vezi,mnogi muškarci nauče da neke stvari trebaju prećutati svojim boljim polovinama. Neki to ne nauče nikada ili jako kasno, ali pametan muškarac zna šta treba, a šta ne treba reći. On neće, dok stoji u redu za bioskop sa svojom dragom, komentarisati seksi plavušu koja je prošla,a kamoli izjaviti da odlično izgleda. 

Naime,dođe vreme kada muškarci shvate vrednost skrivanja nekih sitnica od svojih partnerki, a upravo ta sposobnost olakšava im život. Neke njihove sitne laži mogu biti slatke i bezazlene, no ima i onih koje će vas šokirati.
Tako ga ponekad razotkrijete kada vam kaže da, recimo, Angelina Jolie baš inije privlačna s tim žilavim rukama, no pametna žena neće se upuštati u raspravu.

Ukoliko želite znati šta vam sve dragi ne govori, čitajte dalje, a ako želite živeti u blaženom neznanju, odustanite. Donosim vam neke muške tajne, a na vama je da prosudite jesu li one zaista toliko strašne.
Muškarci imaju radar,ali RADAR(!) koji im savršeno radi kada je zgodna žena u blizini i on se nikada neće pokvariti!! Muškarci će UVEK primetiti zgodnu ženu, pa čak i kada izgledate kao milion dolara (i to u KEŠU!) i stojite pored njega. Iako su svesni da se to njihovim partnerkima ne sviđa, jednostavno su nemoćni (o,baš mi ih žao).
Oni, naime, u tom jednom pogledu na zgodnu neznanku ne vide ništa loše, jer ionako ne planiraju preduzeti ništa po tom pitanju. Kvaka je u tome da jednostavno moraju pogledati!!! A zašto,moliću fino?! Odgovor: NEDOKUČIVO.

Mnogi muškarci idu na golf, rekreativno se bave košarkom, fudbalom iliti sličnim koještarijama. OK, idu na treninge zbog ekipe, ali i da bi se maknuli od kuće (a verovatno i žena,JEL?!).

Druženje sa istim polom, nabijeno testosteronima i takmičarskim duhom im je ventil i "odmor" od svakodnevice. Iako kažu da idu zbog vežbanja,zdravlja i društva, jednim delom idu i da se malo sklone od svojih dragih partnerki. Mamicu vam....uh.

Naravoučenija NEMA.


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=78830

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to E,dakle,tu smo!!! -ono što svaki prećutkuje